PEKTAŞ, ZİRAAT VE HALK BANKASI KAHRAMANMARAŞ ŞUBELERİNİ ZİYARET ETTİ

PEKTAŞ, ZİRAAT VE HALK BANKASI KAHRAMANMARAŞ ŞUBELERİNİ ZİYARET ETTİ

  • 13 Ekim 2022, 14:00
  • 469 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Malatya Bölge Başkanı Bülent Pektaş, Halkbank Kahramanmaraş Merkez Şube, Sanayii Şubesi, Türkoğlu Şubesi, Çarşı Şubesi, Pazarcık Şubesi ile Ziraat Bankası Kahramanmaraş Ticari Şubesi, Türkoğlu Şubesi, Pazarcık Şubesinde Şube Yöneticileri ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Pektaş, Şube Yöneticileri ve Üyelerimize sendikamız çalışmaları hakkında bilgi verdi, gündeme ait konular, soru ve sorunlar üzerinde konuştu, beklenti ve önerilerini dinledi.

Pektaş, "Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran Kıymetli Şube Yöneticilerimize ve Değerli Üyelerimize, samimi sohbetleri, güler yüzleri ile Sendikamıza vermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı teşekkür ederim."dedi. 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Pektaş, Kahramanmaraş Ziraat Katılım Merkez Şubesine atanan Şube Müdürü Mesut Köşker'e 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ve 'Hayırlı Olsun' dileklerini ileten Pektaş, Şube Müdürü Köşker'e sendika çalışmaları ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunarak güncel konularda sohbet etti.

Pektaş, "Ziraat Katılım Şube Müdürümüz Sayın Mesut Köşker'e sendikamıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum."dedi.