ZİRAAT BANKASI KAYSERİ BÖLGE BAŞKANI YILMAZ VE HALKBANK KOORDİNATÖRÜ KEFKİR ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT BANKASI KAYSERİ BÖLGE BAŞKANI YILMAZ VE HALKBANK KOORDİNATÖRÜ KEFKİR ZİYARET EDİLDİ

  • 19 Ocak 2023, 20:48
  • 1170 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Malatya Bölge Başkanı Bülent Pektaş, Ziraat Bankası Kayseri Bölge Başkanı Vedat Yılmaz'ı, Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir'i, Ziraat ve Halk Bankası ile Ziraat Katılım Kayseri Şubelerinde Şube Yöneticisi ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Pektaş, Ziraat Bankası Kayseri Bölge Başkanı Vedat Yılmaz ve Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir ile biraraya gelerek sendika faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı, önerilerini dinleyerek not aldı.

Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı, Halkbank Bölge Koordinatörlüğü, Ziraat ve Halk Bankası ile Ziraat Katılım şube çalışanı Üyelerimizi de ziyaret eden Pektaş, sendika faaliyetleri ile ilgili bilgi verip, TİS ek protokol üzerine sohbet ederek, mutluluklarını paylaştı, istek ve önerilerini dinleyerek not aldı. 

Pektaş, "Yoğun çalışma temposu içerisinde bize vakit ayıran Ziraat Bankası Kayseri Bölge Başkanı Sayın Vedat Yılmaz'a, Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü Sayın Hakan Yılmaz Kefkir'e ve Kıymetli Üyelerimize Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.