ZİRAAT VE HALK BANKASI BİNGÖL ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT VE HALK BANKASI BİNGÖL ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

  • 23 Temmuz 2023, 22:21
  • 547 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit, İstanbul Avrupa Bölge Başkanı Dr. Mümin Evren ve Bursa Bölge Başkanı Mehmet Kop, Ziraat Bankası Bingöl Şubesi, Kültür Caddesi Şubesi, Kiğı Şubesi, Yedisu Şubesi, Karlıova Şubesi, Adaklı Şubesi, Solhan Şubesi, Genç Şubesi ile  Halk Bankası  Bingöl Şubelerini ziyaret etti.

Yiğit, Kop ve Evren, ziyaret ettikleri şubelerde görev yapan Şube Müdürleri Sayın Sami Gürbüz'e, Sayın Abdullah Yıldız'a, Sayın Mustafa Çakır'a, Sayın Ömer Ziya Hopikoğlu'a, Sayın Cengiz Asılı'ya, Sayın Suzan Öztürk'e, Sayın Fatih Özbek'e, Sayın Ramazan Köse'ye ve Sayın Necat Taner'e ve üyelerimize Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını iletti. 

Yoğun mesaileri esnasında üyelerimizle birebir temaslarda bulunarak sendikamız faaliyetleri hakkında bilgi veren Yiğit, Kop ve Evren, gündeme ait konular, soru ve sorunlar üzerinde konuştu, beklenti ve önerilerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Yiğit, Evren ve Kop, "Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran, Şube Müdürlerimiz ile Değerli Üyelerimize, samimi sohbetleri, güler yüzleri ile Sendikamıza vermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı şahsımız, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu adına teşekkür ederiz." dedi.